Feestweek V.V. Staphorst

 

Kindermiddag donderdagmiddag 26 november

Naar de feesttent op "de Tippe", waarin diverse springkussens waren opgesteld en een aantal spelletjes, waren tussen 16.00 uur en 18.00 uur een heleboel kinderen op afgekomen.

Men kon ruimschoots de konditie op peil houden door het springen en hossen op de springkussens, doch men bij de diverse spelletjes ook nog prijzen verdienen.

Zo waren er een grote sjoelbak, ringen gooien, (een groot) dartspel, een roetsjbaan en een zenuwspiraal opgesteld.

Ook was er voor de kinderen gratis popcorn en een suikerspin, terwijl er ook ranja kon krijgen.

De mensen achter de popcorn en suikerspinnen hadden het ontzettend druk.

Na de prijsuitreiking, zo rond de klok van 17.45 uur, ging iedereen tevreden naar huis.

 

Bazaar donderdagavond 26 november.

Om 20.00 uur gingen de deuren open en kon een ieder naar hartelust zijn of haar kunnen laten zien bij schieten, sjoelen (een grote bvak of een hoekbak), een hometrainer, enveloppen trekken en vooral het rad van avontuur, waarbij een drietal superronden werden gespeeld, trok veel animo.

 Wat ons als jubileumcommissie is opgevallen, dat veel leden van de V.V. Staphorst aanwezig waren, doch dat de belangstelling van buiten de voetbalk minimaal was.

Toch waren na afloop van de prijsuitreiking, zo ronde de klok van 23.00 uur, de geluiden positief en was de jubileumcommissie weer tevreden over de beide activiteiten op deze donderdag.

 

Stappester Diekzangers zaterdag 28 november.

Om ongeveer 17.30 uur lieten de Stappester Diekzangers  (live) een aantal liedjes horen van hun eerste CD, waarop een viertal  liedjes, die speciaal geschreven waren door een van de koorleden, die speciaal betrekking hadden op de 50-jarige v.v. Staphorst.

 

Kort maar krachtig was hun optreden en na dit prachtige optreden kon men de CD kopen en van deze mogelijkheid maakte menigeen gebruik.

De CD is nog steeds te koop bij een van de koorleden.

Groet de Jubileum commissie